rhocabus.blogg.se

Om mig Sandra och stoet Miras väg mot högre höjder

Att våga

Publicerad 2015-01-28 19:37:54 i Allmänt,

Vad är det som får just dig att våga? Hur långt ska man pressa sig själv? Vågar du lita på dig själv, vågar du lita på din häst? 
 
Det är mycket som snurrar i huvudet ikväll. Inte för att jag känner något konstigt eller så, men bara en del tankar. Tänkte på det efter dagens ridpass. Mira var pigg, överallt och ingenstans. Fick inte till någon jättebra känsla men det blev bättre mot slutet iallafall. Men då tänkte jag tillbaka lite. Hur hade jag gjort för 2 år sedan? Jag hade nog inte ens tänkt tanken att rida henne i blåsten. Och om jag hade gjort det så hade jag inte avslutat passet och slängt på henne en longerlina istället. Så vad är det som har fått mig att väga? 
 
Om jag ska vara ärlig vet jag inte riktigt. Jag har pushat mig själv i situationer som jag känt har varit obehagliga. Dock aldrig när jag varit rädd på riktigt, för det gynnar varken mig eller Mira. Men i dagsläget ser jag det nästan som en "bra" sak när det blåser eller dylikt, för då får hon öva på det. För det kan blåsa på träningar och tävlingar och finnas andra störande saker som måste fungerar. Sen att hon är spänd om kasta sig gör inte så mycket men hon ska gå att rida iallafall :). 
 
Nu ska jag bara våga mig vidare i hoppningen. Jag vet att jag kommer att lyckas då jag lyckats komma såhär långt jag kommit idag. Det finns inget som kan stoppa oss, sen ifall det tar lite längre tid för att jag vill känna mig helt säker så får det göra det :). 
 
Hur känner ni själv? Vill ni vara säkra på saker och ting och låta det ta längre tid eller stressae ni upp i klasserna med en obehaglig klump i magen?
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela